Reserveren

Samen tegen corona: heropeningsvoorwaarden

Een wellnessbezoek, massages (steeds in combinatie met een boeking van minimaal 3 uur) en arrangementen kan je maximaal 4 weken vooraf reserveren (en ten vroegste 2 weken vooraf tijdens vakantieperiodes in functie van de logies) Je reservatie wordt steeds door ons per e-mail bevestigd gezien boekingen via verschillende kanalen binnen komen en soms quasi gelijktijdig gebeuren.

Voor formules op maat of groepen van meer dan 8 personen vragen we contact op te nemen via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wellness-ruimte is geschikt voor groepen tot maximaal 15 personen (inclusief kinderen). Wij wensen te benadrukken dat uitbundige feestjes niet zijn toegestaan, de rust en hygiëne zijn ons uithangbord en dienen ten allen tijde gehandhaafd te worden.

In 't Lavendelhof kan je enkel cash betalen of met payconiq.

Reservatie kunnen tot max. 3 dagen vooraf kosteloos geannuleerd worden. Een reservatie voor een overnachting kan maximaal 14 dagen kostenloos vooraf geannuleerd worden, zoniet wordt het voorschot ingehouden. Bij een no-show of annulatie korter dan 72u vooraf bent u het totaalbedrag verschuldigd van de reservatie! Een tijdslot wordt vrijgehouden en is integraal verlies indien de afspraak niet wordt nagekomen.

Bij reservatie ga je akkoord met ons huisreglement.

Bekijk ook Casa Lavanda, luxueus genieten in de Vlaamse Ardennen.

0498 91 85 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pierkenstraat 80

9620 Zottegem